Grustaget

Grustaget - Vasil Bykau | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vasil Bykau
DIMENSIONERA
4,73 MB
FILNAMN
Grustaget.pdf
ISBN
9255196758600

BESKRIVNING

Det är Sovjetunionens sista år. Till en småstad i Belarus kommer den ensamme pensionären Agejev för att göra upp med ett plågsamt minne. Han bosätter sig i ett grustag i stadens utkant, platsen där han utsattes för ett avrättningsförsök under den tyska ockupationen fyrtio år tidigare. Allteftersom han gräver djupare vaknar minnena till liv, och med dem den plågsamma ovissheten om vad som egentligen hände där i grustaget under kriget.Grustaget skildrar partisankriget i Belarus och de fysiska och moraliska påfrestningar den tyska ockupationen förde med sig för landets civilbefolkning. Berättelsen om den unge Agejevs tillvaro bakom fronten utvecklar sig till en klaustrofobiskt spännande, strävt realistiskt berättelse om mod, plikt och kompromissernas pris.Vasil Bykau (1924-2003) fick under sitt liv stort internationellt erkännande för sina krigsberättelser och räknas idag till de största namnen i den belarusiska litteraturen.

Man ser tydligt hur viktigt det är att vinden är sydlig mot backen. Vy mot backområdet, fint på området nedanför backen.

Kommunen har låtit värdera en fastighet precis söder om Grustaget och väster om E6. Samtidigt är det tidigare LSS-boendet i Bösarp sålt.. Alpy Grustaget 3 Fastigheter KB.

RELATERADE BÖKOR