Deus Ex Machina. Den helige ande

Deus Ex Machina. Den helige ande - Ola Skogäng, Daniel Thollin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ola Skogäng, Daniel Thollin
DIMENSIONERA
7,12 MB
FILNAMN
Deus Ex Machina. Den helige ande.pdf
ISBN
2610740051023

BESKRIVNING

Theo har mot sin vilja tvingats in i en allians med den ondskefulle mumien Amir Kairo. Deras jakt efter gudamaskinen tar dem till hemliga tempel i hjärtat av Jerusalem. En plats där de båda tidigare stått sida vid sida. Samtidigt börjar den brottsutredning som Max leder i Stockholm att knytas ihop. Och Felicias äventyr har precis börjat. Våra vänner ÄR jordens sista hopp. Eller är hoppet redan ute? Deus Ex Machina: Den helige ande är den tredje och avslutande delen i trilogin om Gudamaskinen. Skogäng och tecknarkollegan Thollin väver med säker hand ihop berättelsen som tog sin början i mänsklighetens gryning. Frågan är om det här är slutet eller början på något nytt. Det är i alla fall en berg- och dalbana du inte får missa!

Tillsammans med seriskaparen Daniel Thollin har Ola Skogäng inlett den avslutande kampen med att en gång för alla häva Theos förbannelse. Avainsana-arkisto: Deus Ex Machina - Den helige ande Theos ockulta kuriositeter. Turun Sarjakuvakaupan ruotsinkieliset uutuudet viikolla 44/2016.

Hidden label . Hidden label Jag råkade komma över Ola Skogängs Deus Ex Machina: Fadern (2013) på mitt lokala bibliotek.

RELATERADE BÖKOR