Viggos ord

Viggos ord - Birgitta Westin | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Westin
DIMENSIONERA
11,69 MB
FILNAMN
Viggos ord.pdf
ISBN
6390736956114

BESKRIVNING

Nu firar vi Viggos födelsedag med en ny Viggobok - en bildordbok med faktainslag! Läs tillsammans, peka och prata om orden och bilderna som formar Viggos trivsamma omgivning.I år är det 25 år sedan lillkillen Viggo dök upp som bilderbokskaraktär. Sedan dess har han varit en stor favorit bland många små barn - och deras föräldrar. Böckerna om Viggos vardag hittar ständigt nya läsare och trycks på nytt år efter år. "Viggos ord" rymmer över hundra ord som illustreras av vardagliga och välbekanta situationer som barn kommer att möta, både hemma eller hos mormor och morfar. Från LAMPA och KAKA, till GRODA och SKOTTKÄRRA. Dessutom ord från fantasins värld, som PRINSESSA och DRAKE, för Viggo har blivit så stor att han vill titta i böcker också. Viggos värld växer för varje dag ... Alla barn kan känna igen sig!

Han har blivit en stor favorit hos många små barn - och deras föräldrar. Böckerna om Viggo hittar ständigt nya läsare.

Dessutom ord från fantasins värld, som PRINSESSA och DRAKE, för Viggo har blivit så stor att han vill titta i böcker också. Nu firar vi Viggos födelsedag med en ny Viggobok - en bildordbok med faktainslag! Läs tillsammans, peka och prata om orden och bilderna som formar Viggos trivsam Glada Apan - Alfabetsplanscher, träleksaker och gosedjur på nätet - Gladaapan.se Memory - Viggos ord [31722] - Du känner väl till Viggo? Den lilla killen som så många barn lärt sig en massa bra av. Viggos ord heter en otroligt populär barnbok skriven av Birgitta Westin, illustrerad av Mati Lepp.

RELATERADE BÖKOR