Morden på Mangle Street

Morden på Mangle Street - M. R. C Kasasian | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
M. R. C Kasasian
DIMENSIONERA
6,2 MB
FILNAMN
Morden på Mangle Street.pdf
ISBN
1875893383745

BESKRIVNING

Året är 1882 och den unga, föräldralösa March Middleton har precis rest till London för att bosätta sig hos sin förmyndare Sidney Grice efter sin fars död. Sidney är landets mest berömde privatdetektiv och March har knappt hunnit anlända förrän han får ett nytt fall på halsen.En ung kvinna har blivit brutalt mördad och allt pekar på att hennes make är den skyldige. Offrets mor är dock övertygad om motsatsen och March erbjuder sig att göra ett försök att rentvå honom.Spåren tar dem på en resa från East Ends mörkaste gränder till de ståtliga viktorianska villorna i Bloomsbury. Varje ny ledtråd gör Sidney övertygad om klientens skuld, men snart blir det även uppenbart att fallet riskerar att krossa hans goda rykte som privatdetektiv. Morden på Mangle Street utspelar sig i det viktorianska England. Boken vänder sig till läsare som gillar originella deckare med levande miljöbeskrivningar och en stor portion humor. Det här är den första boken i en serie om det omaka deckarparet Sidney Grice och March Middleton.M. R. C. KASASIAN växte upp i Lancashire och har haft en mängd olika yrkesroller genom åren; allt från kypare till veterinärassistent, nöjesparksarbetare och tandläkare. Numera bor han med sin hustru i Suffolk på somrarna och på Malta på vintrarna."En av det här årets charmigaste och mest originella romaner"Daily Mail

Flavia de Luce series av Alan Bradley. Sidney Grice känns som en parodi eller en mycket mer humorist version av Sherlock Holmes, och att en viss person dök upp i slutet av boken var småroande och passande. Morden på Mangle Street utspelar sig i det viktorianska England.

Välkommen in till Adlibris! Titel: Morden på Mangle Street Serie: Sidney Grice & March Middleton Författare: M.R.G. Kasasian Format: Inbunden Antal sidor: 333 Förlag: Lind & Co Recensionsexemplar" England 1882: Drottning Viktoria sitter på tronen och höghattade poliser patrullerar gatorna, men trots det är London ett syndens och fattigdomens näste oxh stadens gator fulla av råskinn, lurendrejare, ficktjuvar och ... Inlägg om Morden på Mangle Street skrivna av Anna.

RELATERADE BÖKOR