Liknelsen om sådden

Liknelsen om sådden - Octavia E. Butler | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Octavia E. Butler
DIMENSIONERA
8,6 MB
FILNAMN
Liknelsen om sådden.pdf
ISBN
1529236047084

BESKRIVNING

Lauren Oya Olamina är 15 år gammal. Hon bor i Robledo, utanför Los Angeles. Hon bor i ett område omgärdat av murar som skyddar mot kaoset utanför. I ett USA år 2024 drabbat av finanskriser och klimatkriser är vatten dyrare än bensin, och bränder ödelägger stora delar av landet. Hon inser att det bara kommer att bli värre, och att hon och hennes familj måste jobba hårt på att överleva det som kommer. Men vem lyssnar på en femtonåring? Vem lyssnar på en femtonåring som har grundat en egen religion – Jordfrö?Efter en kaotisk natt står Lauren Oya Olamina ensam utanför murarna som skyddat henne hela livet. Kommer nödväskan hon packat räcka, och kommer hon ha studerat tillräckligt för att överleva mot alla odds?Octavia E. Butler (1947 – 2006) var en av USA:s främsta författare. Hon vann flera priser, samt tilldelades som den första science fiction-författaren någonsin The MacArthur Genius Award. Hon var kvinna och afrikanamerikan i ett fält som dominerades av vita män. Hennes verk har banat vägen för en ny verklighet inom litteraturen.”Jag är en 53-årig författare som kommer ihåg när jag var en tio-årig författare, och som förväntar mig vara bli en 80-årig författare. Jag är bekvämt asocial – en ensling mitt i Los Angeles – en pessimist om jag inte aktar mig, feminist, före detta baptist, en omöjlig blandning av ambition, lathet, osäkerhet, övertygelse och drivkraft.” - Octavia E. Butler

av truewaykids | maj 7, 2020 | bibellektioner. I den här lektionen kommer vi att upptäcka Jesu liknelse om såningsmannen.

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

RELATERADE BÖKOR