Hej, det är jag! : lämna mig inte ensam här igen- : (PS: allt jag kommer att berätta nu är 110 % sant!!!)

Hej, det är jag! : lämna mig inte ensam här igen- : (PS: allt jag kommer att berätta nu är 110 % sant!!!) - Nina Elisabeth Gröntvedt | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Elisabeth Gröntvedt
DIMENSIONERA
12,43 MB
FILNAMN
Hej, det är jag! : lämna mig inte ensam här igen- : (PS: allt jag kommer att berätta nu är 110 % sant!!!).pdf
ISBN
1575433775019

BESKRIVNING

I en superhemlig dagbok (som är till 110 % sann) berättar 12-åriga Oda om sitt liv på Krokbacken. Där bor lillasyster Erla (som Oda kallar Erland när de bråkar), världens bästa vän Helle och tyvärr också Helles otroligt nördiga storebror Stian.När Oda inte förälskar sig i författare, spanar hon på mystiska grannar med Helle eller retas med töntiga Stian. Men så går ett snöbollskrig lite för långt och Oda blir ensammast i världen. Hur ska hon få allt att bli som förr igen? Hej, det är jag! är en fartfylld och rolig dagboksroman för slukaråldern. Känslor och spänning avlöser varandra och medryckande text blandas med livliga illustrationer. Författaren och illustratören Nina E. Grøntvedt har hyllats i Norge för sin fingertoppskänsla och för den träffsäkra skildringen av en självständig tjej som befinner sig på gränsen mellan barn och ungdom."En underhållande och frisk berättelse, som ger en bra bild av en ung flickas intensiva känslor. Mycket får betydelse när man är 12, och gränsen mellan succé och katastrof är ibland tunn."Anne Cathrine Straume, NRK"Imponerande genomfört med tolvåringens illustrationer, handskrivna dagboksanteckningar, roliga rim, varningar och påminnelser. Inte minst tolvåringens språk. Hjälplös, gripande, ömt och hårt, sant och falskt."Cathrine Krøger, Dagbladet"Nina Grøntvedt skriver som om hon var tolv år. I detta fall är det en stor komplimang."Heidi Sævareid, Barnebokkritikk.no

Lilla Piratförlaget, 2012. Boken hör till följande bokrickor: Gummi-Tarzan.

Hej, det är jag!: lämna mig inte ensam här igen… (PS: Allt jag kommer att berätta nu är 110% sant!!!) Hay Sam. Zombiedjur (serie) Ibbotson Eva.

RELATERADE BÖKOR