Frans och Fiffi hittar en hund

Frans och Fiffi hittar en hund - Anna Hansson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Hansson
DIMENSIONERA
11,6 MB
FILNAMN
Frans och Fiffi hittar en hund.pdf
ISBN
8452268658877

BESKRIVNING

Frans och Fiffi har alltid velat ha en hund. En dag hittar de en. Men var är ägaren? Och varför är hunden så blek?Om Frans och Fiffi-serien:Roliga, lättlästa och färgglada böcker för barn i åldern 6 till 9 år. Böckerna har läsbarhetsindex (LIX) 16 - 17.Varje bok avslutas med läsförståelse- och diskussionsuppgifter.Om böckernas handling:Frans och Fiffi är bästa kompisar. Det är inget konstigt med det, förutom att Frans just fyllt 10 år och Fiffi ska fylla 115. Ja, och så är ju Frans en helt vanlig pojke medan Fiffi är ett spöke, förstås. Fiffi tycker om att busa, vilket inte minst Frans mamma brukar få känna på. Frans mamma kan inte se Fiffi, hon tror att det bara är en låtsaskompis som Frans hittat på. Men Fiffi finns på riktigt, även om hon är ett spöke.Om författaren:Anna Hansson är lärare och författare till flera barn- och ungdomsböcker. Hon skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

164 kr Finns i lager ... Frans och Fiffi trollar är den åttonde boken i Anna Hanssons lättlästa bokserie om Frans och hans spökkompis Fiffi. Passar barn i åldern 6 - 9 år. Hittade 74 produkter.

Varje bok avslutas med läsförståelse- och diskussionsuppgifter ... Frans och Fiffi är bästa kompisar. Det är inget konstigt med det, förutom att Frans just fyllt 10 år och Fiffi ska fylla 115.

RELATERADE BÖKOR