Du är bra som du är!

Du är bra som du är! - Lena Svensson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Svensson
DIMENSIONERA
4,63 MB
FILNAMN
Du är bra som du är!.pdf
ISBN
1771361403634

BESKRIVNING

Nu har den kommit! Den lilla boken med det stora budskapet.En fint illustrerad bok som ger hopp och styrka. Vet du om att du är bra som du är?Det här är den lilla boken som handlar om ett stort ämne.Att bygga upp sin identitet och självkänslaär en process. Några ord på vägen kan vara till storhjälp, något att stödja sig på när känslan vacklar.

Vet du om att du är bra som du är? Det här är den lilla boken som handlar om ett stort ämne. Att bygga upp sin identitet och självkänsla är en process.

Hur du är som förälder beror delvis på egna erfarenheter och förebilder. Därför är det bra att tänka på hur du själv är som person och hur omgivningen ser ut. Det finns ingen tidpunkt som inte passa för ett riktigt bra citat.

RELATERADE BÖKOR