Den korta stund

Den korta stund - Lena de Veen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena de Veen
DIMENSIONERA
5,34 MB
FILNAMN
Den korta stund.pdf
ISBN
3874670689187

BESKRIVNING

Lena de Veens debutroman Den korta stund handlar om när förväntningarna på vad livet ska ge krockar med verkligheten, vilket skapar konsekvenser som ekar över generationer. Romanen är inspirerad av författarens mormors liv, som ung kvinna under tidigt 1930-tal. Lena de Veen är verksam som kulturjournalist och skriver bland annat för Dala-Demokraten.

Det är min TV som beter sig konstigt (men jag har ingen Mac kopplad till den). Jag satte på TVn, letade fram kanalen jag ville se och efter 10-15 sekunder blev bilden först svart/vit, sedan brusigar... DEN GODE HERDEN 1.

Beskrivning. Lena de Veens debutroman Den korta stund handlar om när förväntningarna på vad livet ska ge krockar med verkligheten, vilket skapar konsekvenser som ekar över generationer. Den korta stund jag vandrar här, vad fruktar jag och klagar? Han som den gode herden är, han mina steg ledsagar.

RELATERADE BÖKOR