Äpplen och päron

Äpplen och päron - Naima Chahboun | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Naima Chahboun
DIMENSIONERA
5,30 MB
FILNAMN
Äpplen och päron.pdf
ISBN
6667806333140

BESKRIVNING

Hur börjar det? Med ett äpple som faller? Med ett barn som föds? "Det var en gång"? Är persikan djur eller människa? Vem formulerar problemen? Och vilken är egentligen kunskapens frukt?I sin nya diktsamling spänner Naima Chahboun bågen mot vetandets och förnuftets horisont. Med språklig intensitet och underfundig humor skruvar sig hennes dikter genom en samtid där informationen flödar fritt, men där fakta väger lätt som fjärilsvingar och sanningen är lika frånvarande som gud.Hur hamnade jag här, i enåtervändsgränd, medfingret på avtryckaren? Jagföljde efter en kanin och åten bit av en kaka. Jag fann,och förlorade, någonting.Vi kan kalla det oskuld. Vikan kalla det handske. Nu vetjag att det finns många slagshål, och bara några av demär fällor. Den var vit.

Djurgården tar emot BP på Stockholms stadion där mötet mot Mjällby blev avbrutet efter att publik kastat in päron mot Mjällbyspelarna.; Värre är det med päron där gissningarna kan handla om bland annat äpple och sköljmedel. Uttrycket "att jämföra äpplen med päron" känns sällan så passande som när antalet dödsoffer i terrordåd jämförs med antalet människor som avlidit av andra orsaker. Vid det här ... Att blanda ihop äpplen och päron 2018-09-03.

Framför allt när vi ska publicera oss i tidskrifter. Oftast går det bra.

RELATERADE BÖKOR