Upptäck forntida Egypten : en reseskildring av Merymin

Upptäck forntida Egypten : en reseskildring av Merymin En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
7,80 MB
FILNAMN
Upptäck forntida Egypten : en reseskildring av Merymin.pdf
ISBN
8085674111090

BESKRIVNING

Är du på väg till pyramiderna? Ta med dig denna fyndiga reseguide om det forntida Egypten så behöver du inte ens lämna hemmet för att få uppleva ett spännande äventyr!Här får du chansen att upptäcka alla de platser och byggnader som människan har fascinerats av i årtusenden. Följ med till pyramiderna i Giza, till platserna kring Nildeltat och templen i Luxor, Karnak och Abu Simbel. Kliv in i Cheopspyramiden och se hur den ser ut inifrån. Lär känna de forntida egyptiska gudarna, få en snabbkurs i hur man skriver hieroglyfer och läs allt om hur det går till när man gör en mumie - och varför man överhuvudtaget vill balsamera ett lik.I Upptäck forntida Egypten får du omistliga tips om hur du ska uppföra dig för att smälta in bland de gamla egypterna. Du får också nyttig - och ibland lite läskig - information om boende, mat, resor, festande, seder, lekar, underhållning och annat.En oavbrutet spännande resa väntar dig! Upptäck forntida Egypten innehåller så många sevärdheter att de nästan tar andan ur en. Du kommer att lära dig mycket samtidigt som du blir rejält underhållen. En lättläst och rolig text, intressanta faktarutor, teckningar och kartor samt fiffiga turisttips som gör resan säkrare är kronan på verket.Passar särskilt för barn 7-12 år men även bra till övriga åldrar. I samma serie på Känguru finns även Upptäck antikens Grekland och Upptäck romarriket.

Varje natt scannar AlltidREA av tusentals butiker och läser av deras kampanjer som sedan presenteras för våra besökare. Upptäck Forntida Egypten - En Reseskildring Av Merymin. 81 kr Ginza.

Passar särskilt för barn 7-12 år men även bra till övriga åldrar. I samma serie på Känguru finns även Upptäck forntida Egypten och Upptäck romarriket. Spiral, 2010.

RELATERADE BÖKOR