Till det omöjligas konst : essäer om litteratur och psykoanalys

Till det omöjligas konst : essäer om litteratur och psykoanalys - Carin Franzén | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carin Franzén
DIMENSIONERA
6,36 MB
FILNAMN
Till det omöjligas konst : essäer om litteratur och psykoanalys.pdf
ISBN
9711520450449

BESKRIVNING

Till det omöjligas konst rymmer åtta essäer om litteraturens och konstens relation till det som inte låter sig fångas i en språklig eller konstnärlig framställning. Carin Franzén rör sig över ett vitt fält av estetiska, filosofiska frågor, från Dante till Jelinek. På olika vis handlar texterna om den långa väg som gör konsten och litteraturen till något mer än konsumtion.Carin Franzén är docent i litteraturvetenskap vid Linköpings universitet. Hon har bland annat givit ut Att översätta känslan: En studie i Julia Kristevas psykoanalytiska poetik och För en litteraturens etik: En studie i Birgitta Trotzigs och Katarina Frostensons författarskap.

Nedslag i subjektivitetens historia från Montaigne till ... På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker av Carin Franzén. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle.

Essäer om litteratur och psykoanalys. 2010 Jag gav honom inte min kärlek.

RELATERADE BÖKOR