Slaktaren i Highgate

Slaktaren i Highgate - Tony Parsons | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tony Parsons
DIMENSIONERA
5,54 MB
FILNAMN
Slaktaren i Highgate.pdf
ISBN
2096075148527

BESKRIVNING

En mördad familj, en döende seriemördare, ett saknat barn.På nyårsdagen hittas en familj brutalt mördad i sin villa i ett välbevakat bostadsområde i norra London. Men en familjemedlem saknas - det yngsta barnet. Mordvapnet visar sig vara en pistol som används för att bedöva djur före slakt. Detta leder kriminalinspektören Max Wolfe till en dammig hörna tillägnad seriemördaren Slaktaren i Scotland Yards ökända museum tillägnat seriemördare.Men Slaktaren har avtjänat sitt straff och är nu gammal och dödssjuk. Kan han verkligen vara inblandad, eller är dådet en grotesk hyllning genomförd av en beundrare? Och var finns det försvunna barnet? I Max Wolfes jakt på svaren upptäcker han att även de lyckligaste familjer har mörka hemligheter Slaktaren i Highgate är den andra boken om kriminalassistenten Max Wolfe i London.Tony Parsons har ett väldigt driv. Action från sidan ett!MAGNUS UTVIK, GOMORRON SVERIGE, SVTGenuint bra, stämningsfulla och blodiga deckare i underbara Londonmiljöer.LOTTA OLSSON, DAGENS NYHETER

Tony Parsons har ett väldigt driv. Action från sidan ett! MAGNUS UTVIK, GOMORRON SVERIGE, SVT Genuint bra, stämningsfulla och blodiga deckare i underbara Londonmiljöer.

av Tony Parsons Gabriel Setterborg (E-media, E-bok, EPUB) 2017, Svenska, För vuxna En mördad familj, en döende seriemördare, ett saknat barn. På nyårsdagen hittas en familj brutalt mördad i sin villa i ett välbevakat bostadsområde i norra London. 2017, MP3 cd-skiva.

RELATERADE BÖKOR