Ormar och piercing

Ormar och piercing - Hitomi Kanehara | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hitomi Kanehara
DIMENSIONERA
9,52 MB
FILNAMN
Ormar och piercing.pdf
ISBN
7625490606368

BESKRIVNING

I Ormar och piercing möter vi en nihilistisk ungdomskultur i konflikt med det traditionella. Lui är nitton år och öppen för allt, en tjej på drift i en fascinerande värld där en avtrubbad generation måste klyva tungor, pierca eller tatuera sig för att över huvud taget känna någonting. I saklig ton beskriver hon möten med män och kvinnor i ett Tokyo där krocken mellan lustdrift och dödsdrift ofta blir smärtsam. Ormar och piercing är samtidigt ett triangeldrama som får hisnande konsekvenser.Hitomi Kanehara är född 1983 och Ormar och piercing var hennes debut. För den mottog hon den prestigefyllda Akutagawapriset, som lanserat författare som Kenzaburo Oe och Ryu Murakami. I översättning av Helen Enoksson.Pressröster:»[...]en rasande liten romanklassiker som är samtidigt iskall och på kokpunkten. Man vill både rekommendera den. Och gömma undan den som en brännande hemlighet.«Bodil Juggas, Arbetarbladet»Det skildras på klar och enkel prosa: korta täta meningar, som stygn tvärsigenom arken.«Hanna Hallgren, Aftonbladet

Boken om oss alla : tretton röster om Bibeln Erik Aurelius pdf. Ormar och piercing: Amazon.es: Hitomi Kanehara, Lars Sundh, Helen Enoksson: Libros en idiomas extranjeros Ormar och piercing / Hitomi Kanehara ; översättning av Helen Enoksson ; efterord av Ryu Murakami. Kanehara, Hitomi, 1983- (författare) Enoksson, Helen, 1969- (översättare) ISBN 9789186021412 Publicerad: Stockholm : Modernista, 2009 Tillverkad: Kina Svenska 86 s.

Hitomi Kanehara är född 1983 och Ormar och piercing var hennes debut. För den mottog hon den prestigefyllda Akutagawapriset, som lanserat författare som Kenzaburo Oe och Ryu Murakami.

RELATERADE BÖKOR