Närmare dig

Närmare dig - Joanna Björkqvist | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joanna Björkqvist
DIMENSIONERA
6,97 MB
FILNAMN
Närmare dig.pdf
ISBN
6341012003138

BESKRIVNING

När Saga Allerlöv föder sitt första barn vill hon ringa sin mamma och berätta den glada nyheten. Men det är omöjligt eftersom Solveig omkom i en trafikolycka när Saga var tonåring.På BB får Saga tre böcker i present av sin moster. Det visar sig vara trettio år gamla dagböcker som Solveig skrivit under Sagas första år i livet. Genom anteckningarna återknyts kontakten och Saga får lära känna den jämnåriga Solveig, som hon har mycket gemensamt med.Under ett år läser Saga en dagbokssida varje dag och får på så vis sällskap av sin mamma under sitt eget första år i moderskapets nya värld. Det är en värld som består av en dotter som skriker på kvällarna, en besvärlig svärmor och ett obefintligt sexliv. Under ytan bubblar dessutom alltid ångesten över en annalkande katastrof.I dagböckerna röjs hemligheter Saga inte kunnat ana och årets händelser gör att hon ifrågasätter allt hon tidigare trott på: sin släkt, sin sambo och sitt yrkesval.Närmare dig av Joanna Björkqvist är en varm berättelse om dåtid och nutid, relationer och livet självt, men framför allt om en mammas kärlek, som är så stark att den går igenom allt. Till och med döden.

Texten bygger på 1 Moseboken kapitel 28:11-19.Den översättning som finns i svenska psalmboken är utförd av Emanuel Linderholm och utgiven 1912 som "Titanics dödshymn" (enligt spridda men obekräftade uppgifter var psalmen en av de sista som ... Närmare, Gud, till dig:,: Närmare dig! 2. Döljer för pilgrim trött Solen sitt sken, Blir än min huvudgärd Hårdaste sten, Skall jag dock drömma mig Närmare, Gud, till dig:,: Närmare dig.

3. Där skall all nåd du gav stå för min syn.

RELATERADE BÖKOR