Djävulen och fröken Prym

Djävulen och fröken Prym - Paulo Coelho | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
10,98 MB
FILNAMN
Djävulen och fröken Prym.pdf
ISBN
6633269145247

BESKRIVNING

"Vi slutar aldrig att fråga oss huruvida vi är goda eller onda. Det är mycket mer intelligent och praktiskt att vara god än att vara ond." -Paulo CoelhoEn by behärskad av girighet, feghet och fruktan. En man plågad av mörka upplevelser i det förflutna. En kvinna på jakt efter lyckan. Inom loppet av en enda vecka måste de alla välja sin egen väg. Kommer de att välja den goda eller den onda?En mystisk främling kommer till den avsides belägna byn Viscos. Med sig har han 11 guldtackor och en märklig skugga. Den gamla Bertha, som dag efter dag har suttit utanför sitt hus vid infarten till byn, känner igen skuggan som den länge förebådade Djävulen, som kommer att föra Viscos mot dess undergång. Främlingen söker svaret på den enda fråga som betyder något för honom: Är människan innerst inne god eller ond? Byborna tar emot honom med öppna armar och tilldelas därmed olika roller i ett avancerat spel som kommer att märka dem för livet. Paulo Coelho tar upp kampen i var och ens själ mellan ljus och mörker, och det vi alla varje dag strävar efter: att våga följa våra drömmar och bemästra fruktan som hindrar oss från att verkligen leva.

av Paulo Coelho (Ljudbok, Ljudbok, CD) 2004, Svenska, För vuxna Uppläsare Mikael Persbrandt. Upphov: Paulo Coelho ; översättare: Örjan Sjögren: ...

Prym: ... Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Om webbplatsen; I Paulo Coelhos Djävulen och fröken Prym kommer Djävulen på besök till en by fylld av girighet, feghet och fruktan.

RELATERADE BÖKOR