Skam. Säsong 1: Eva

Skam. Säsong 1: Eva - Julie Andem | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julie Andem
DIMENSIONERA
8,87 MB
FILNAMN
Skam. Säsong 1: Eva.pdf
ISBN
9159367229668

BESKRIVNING

Skam. Säsong 1: Eva är första delen i bokserien om Skam. Precis som i serien får vi följa Eva Mohns första år på gymnasiet, men denna gång med får vi även läsa alla scener som aldrig spelades in, repliker som klipptes bort och skaparen Julie Andems personliga reflektioner och kommentarer till skådespelarna. Inget Skam-fan kommer att bli besviket på denna första säsong om Evas turbulenta kärleksliv och den nyfunna vänskapen med Noora, Vilde, Sana och Chris. Julie Andem är manusförfattare, regissör och tv-producent.Skam har tagit världen med storm och har hyllats för dess unika och insiktsfulla gestaltning av hur det är att vara tonåring idag.

Säsong 1: Eva (E-bok, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Skam. Säsong 1: Eva är första delen i bokserien om Skam.Precis som i serien får vi följa Eva Mohns första år på gymnasiet, men denna gång med får vi även läsa alla scener som aldrig spelades in, repliker som klipptes bort och skaparen Julie Andems personliga reflektioner och kommentarer till skådespelarna. Eva, Noora och Isak har varit huvudrollfigurer.

Sana har under tiden funnits med som en seriens viktigaste biroller, men får nu alltså allt fokus på sig. - Hon är en stark rollfigur och kanske seriens mest fascinerande. Skam.

RELATERADE BÖKOR