Rysk dagbok

Rysk dagbok - John Steinbeck | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Steinbeck
DIMENSIONERA
11,51 MB
FILNAMN
Rysk dagbok.pdf
ISBN
4094141687470

BESKRIVNING

Efter Andra världskriget ligger Europa i spillror. Tyskland är slaget i spillror, men resten av världen går också på knäna. Sovjet befinner sig också i ett extremt digert läge: fattigdom, svält och sjukdomar sprider sig över det jättelika imperiet. Den världsberömda författaren John Steinbeck begav sig till Sovjet efter kriget tillsammans med fotografen Robert Capa. Tillsammans bevittnade de fasor som kriget hade fört med sig. Detta är ett omistligt historiskt dokument om Kalla krigets tidiga skede. Men också om hur en utopisk vision har omvandlats till ett skräckherravälde utan dess like ...

När man läser den framstår den som vore den också skriven postumt, av någon som redan betraktar sig själv som död och därför varken känner hopp eller fruktan. Rysk dagbok är en obarmhärtigt avslöjande skildring av korruptionen och cynismen i Ryssland under Vladimir Putin. Boken täcker tiden från parlamentsvalen 2003 fram till efterspelet till gisslantragedin i Beslan.

Sovjet befinner sig också i ett extremt digert läge: fattigdom, svält och sjukdomar sprider sig över det jättelika imperiet. Rysk dagbok är en skakade rapport inifrån Ryssland skriven av dess modigaste reporter. Läs mer i DN eller jämför butikernas priser på Rysk dagbok.

RELATERADE BÖKOR