Rösterna från floden

Rösterna från floden - Jaume Cabré | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jaume Cabré
DIMENSIONERA
5,64 MB
FILNAMN
Rösterna från floden.pdf
ISBN
9168413708139

BESKRIVNING

Politiskt dubbelspel, motstånd och svek i Francos SpanienPå kvällen den 18 oktober 1944 dödas läraren och Francoanhängaren Oriol Fontelles av gerillan som opererar i Pyrenéerna efter spanska inbördeskriget. Nästan sextio år senare hittar Tina Bros några gamla anteckningsböcker som legat undangömda i byskolan. Hon anar då inte att de kommer att röja hemligheter och utmana alltjämt mäktiga intressen. De slitna skrivhäftena avslöjar Oriols romans med den maktlystna Elisenda och hans egentliga roll i den lilla bergsbyn Torena, men de vittnar också om människors rädsla och mod, lojalitet och svek i politiskt farliga tider.Rösterna från floden är en dramatisk berättelse om motståndskamp, skuld och konsekvenser som sträcker sig ända fram till våra dagar.Röster om boken: "Ett storlaget verk som lyckas med det som varje författare vill uppnå men sällan förmår: att locka in oss läsare i ett eget moraliskt och emotionellt universum." Frankfurter Allgemeine Zeitung"' I slutet kommer ni att längta tillbaka till den lilla orten i Pyrenéerna och önska att berättelsen fortsatte ytterligare 600 sidor." Christine Westermann, WDR

Samma dag som det är riksdagsval är det också val till regioner och kommuner. röster från floden. Published 7 juni 2019 at 201 × 296 in Sommarlästips - del 4.

Huvudregeln är att ett parti måste få minst 4 procent av rösterna för att komma in i riksdagen. Samma dag som det är riksdagsval är det också val till regioner och kommuner. röster från floden.

RELATERADE BÖKOR