Jag väntar i snön

Jag väntar i snön - Daniel Dencik | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Dencik
DIMENSIONERA
4,25 MB
FILNAMN
Jag väntar i snön.pdf
ISBN
3587947137542

BESKRIVNING

Snön ligger i drivor mot det varma huset i skärgården, spaghettivattnet kokar i en kastrull bakom oss och jag anar ingenting.Plötsligt får Alexander meddelandet att han inte får träffa sina barn mer. Anmälningar om våld och övergrepp avlöser varandra. Alexander vet att samtliga anklagelser är ogrundade, han vill göra allt för att det ska klarläggas. När han söker komma till tals med psykologen som anmält honom förvägras han detta. Först när han har erkänt anklagelserna vill psykologen möta honom. Polisen utreder anklagelserna och finner inget. Ärendet förs till domstol. Domstolen tillerkänner barnen umgängesrätt med Alexander. Men handläggarna i stadsförvaltningen sätter sig emot. Nu vidtar en otrolig kamp. Alexander mot de sociala myndigheterna. Romanen är baserad på verkliga händelser. Daniel Dencik, f 1972, är författare och filmregissör. Mästerlig En av årets största läsupplevelser" /Weekendavisen Strålande" /Politiken

Sen kan författaren göra vad han vill i intervjuer för att koppla ihop sin roman med sitt eget livsöde. I "Jag väntar i snön" skriver Daniel Dencik autofiktivt om att fråntas rätten att träffa sina barn. Therese Eriksson.

Daniel Dencik , {{selectedProduct.StandardPrice}} kr {{selectedProduct.Price}} kr {{selectedProduct.Price}} kr . Lägg i varukorg.

RELATERADE BÖKOR