Hugsot

Hugsot - Mona Husac, Raymond Husac | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mona Husac, Raymond Husac
DIMENSIONERA
5,15 MB
FILNAMN
Hugsot.pdf
ISBN
9282034658154

BESKRIVNING

Isfolket var ättlingar till Tengel den onde som ingått en pakt med djävulen och med det sålt sina efterkommande till ondskan. det sas att de var förtappade. avlade av is och i satans tjänst. Mikael Lind av Isfolket var en ensam och olycklig man. Under hela sin uppväxt hade han varit tvungen att lyda andra. När han blev tvingad att gifta sig med den katolska och dygdiga Anette och därefter utsänd i ett krig han avskydde, stod han vid avgrundens rand. Det var vid den här tiden han mötte den mystiska, svartklädda kvinnan, som tycktes vara tidlös. Ett möte som skulle visa sig vara mycket ödesdigert...

huldror (i folktro:) karllockande farlig kvinnovarelse huligan /-a:n/ 1. ligist; buse.

Det sas att de var förtappade, avlade av is och i satans tjänst.När Tancred Paladin träffade en vettskrämd flicka i skogen blev han för första gången förälskad. Då han sen... Nummer: 2020:1 (222) Issn: 0347-7096 Språk: Svenska Antal sidor: 96 Dimensioner: 223x224 mm Vikt: 432 g I lager: 5 st Sagan om Isfolket, den oerhört populära bokserien av fantastiska Margit Sandemo.

RELATERADE BÖKOR