En oemotståndlig charm ; Hjärtats kickar

En oemotståndlig charm ; Hjärtats kickar - Susan Carlisle, Caroline Anderson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susan Carlisle, Caroline Anderson
DIMENSIONERA
3,73 MB
FILNAMN
En oemotståndlig charm ; Hjärtats kickar.pdf
ISBN
3510374603497

BESKRIVNING

En oemotståndlig dragningskraftPlötsligt står hon bara där i hans operationssal. En vilt främmande kvinna, som dessutom är chockerande frispråkig. När Cody Brennan inser att det är hans nya kollega blir han genast irriterad. Hon kan ju inte bara klampa in så där. Det dröjer inte länge förrän hon klampar vidare, rakt in i Codys hjärta. Hennes livsglädje och charm är omöjlig att motstå, problemet är bara att hon inte kommer att stanna Hjärtats kickarLivvy Henderson njuter av tillvaron. Hon har det bästa jobbet, de roligaste vännerna och har nu varit cancerfri i fem år. Men så möter hon Matt Hunter. Den snygge läkaren stjäl allt hennes fokus under kickoff-helgen. Och deras starka kemi väcker både lust och rädsla. De två är som gjorda för varandra, men Matts liv är raka motsatsen till hennes. Han bär på en djup sorg, och bor dessutom inte ensam

Avsluta din prenumeration när som helst. Blandat på nätet. Hitta det du letar efter, allt från sparbössor till julkort.

Min side; Logg ut Logg inn; Bøker. Bøker; Gå til Bøker; Skjønnlitteratur Här är den hjärtvänliga maten du ska äta varje dag.

RELATERADE BÖKOR