Krig, katastrof och äppelpaj

Krig, katastrof och äppelpaj - Barbro Björklund | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Barbro Björklund
DIMENSIONERA
4,86 MB
FILNAMN
Krig, katastrof och äppelpaj.pdf
ISBN
3181883194796

BESKRIVNING

"Spännande om viktiga insatserDokumentärBoken handlar om Barbro Björklunds insatser som sjuksköterska i områden som minst sagt inte är lika trygga som Sverige. Hon beskriver engagerat livet i olika oroshärdar. Vi läsare får en rivstart när Barbro skriver om elva heta dagar i Tchad 1983...Somalia och Kambodja är två andra ställen som Björklund verkat. Hon satte punkt för sina internationella åtaganden genom ett uppdrag i Kosovo. Humor och distans är fina vapen då Barbro beskriver de ofta skrämmande och deprimerande miljöerna." MariestadstidningenKontraster i krigets spår ur en sjuksköterskas perspektiv. En dramatisk, färgglad och varm berättelse om arbete i fattiga länder. Intresset för internationella uppdrag började när författaren var 16 år och bodde i dåvarande Västpakistan. Att leva i en annan kultur satte prägel på hela hennes liv - en önskan att om möjligt minska lidande för människor som drabbas av krig och katastrofer. Berättelserna är skrivna med självdistans och mycket humor. De är lättlästa och ibland fyllda av stor dramatik. Hon har arbetat i Sydamerika, Afrika, Asien och Europa.

| Adlibris Krig, katastrof och äppelpaj (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! En kris är en händelse som drabbar många människor och stora delar av samhället. Krisen uppstår ofta oväntat och utan förvarning, det är därför viktigt att vara förberedd.

89. Fakta om svensk politik Annelie Drewsen, Lina Pilo Inbunden.

RELATERADE BÖKOR