En flicka kom till Bagdad

En flicka kom till Bagdad - Agatha Christie | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agatha Christie
DIMENSIONERA
6,18 MB
FILNAMN
En flicka kom till Bagdad.pdf
ISBN
3931470629308

BESKRIVNING

Bagdad är platsen för ett hemligt toppmöte angående ryktet om ett supervapen. Bara en person kan bevisa att vapnet existerar – en brittisk agent vid namn Carmichael. Den kriminella organisationen bakom vapnet gör allt för att förhindra att Carmichael når Bagdad för att presentera sina bevis för delegationen. Victoria Jones, en flicka med smak för äventyr, korsar Carmichaels vägar och finner sig plötsligt mitt i händelsernas centrum – vare sig hon vill eller inte ...Agatha Christie är en av världens mest lästa och älskade spänningsförfattare. Hennes litterära produktion omfattare mer än hundra titlar, varav flera i dag räknas som odödliga klassiker.

Skicka med e-post BlogThis! Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Pinterest. Pris: 209 kr. häftad, 2015.

They came to Baghdad ), skriven av Agatha Christie, utgiven på Albert Bonniers förlag år 1976. Den här boken har jag köpt för några tior på Bokbörsen och då vet man aldrig riktigt vad som dimper ner i brevlådan, kan jag säga. Agatha Christie (1890-1976) är en av världens mest lästa och älskade spänningsförfattare.

RELATERADE BÖKOR