Äventyr i Paradiset : Bästa vänner

Äventyr i Paradiset : Bästa vänner - Moni Nilsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Moni Nilsson
DIMENSIONERA
8,57 MB
FILNAMN
Äventyr i Paradiset : Bästa vänner.pdf
ISBN
5625172874985

BESKRIVNING

I den nya bokserien "Äventyr i Paradiset" får vi lära känna två nya barnbokshjältar - Slatten och Kakan, som är med om det ena spännande och roliga äventyret efter det andra. "Äventyr i Paradiset" är en lättläst bokserie med roliga illustrationer, spänning, äventyr, vänskap, korta rader, stor stil och fantasifulla händelser.Bakom bokserien står författaren Moni Nilsson, som med sin förmåga att kombinera humor och värme med allvar och eftertanke har blivit en av landets allra mest älskade författare. Inte minst böckerna om Tsatsiki har en plats i en mängd barns hjärtan. Äventyr i Paradiset: Bästa vänner är illustrerad av Elin Lindell, känd för sina humoristiska illustrationer i bl.a. Kamratposten. Här bjuder hon på färgstarka och lustiga bilder. Tillsammans med den lättlästa texten är bokserien om Slatten och Kakan ett perfekt äventyr för nybörjarläsaren!"De här berättelserna har allt som böcker för nybörjarläsare ska ha: en riktigt bra historia, bra språk, personer man lär känna på djupet och roliga bilder. Lyckliga alla nybörjarläsare som får dessa fina böcker i sin hand."Annika Nasiell, Barnens Bokklubb"De här börja läsa-böckerna tycker jag riktigt mycket om!"Carolina läser"Hon bygger, i all sin enkelhet, starka historier kring barns verklighet och känslor. ... Elin Lindells bilder är tecknade med tuschkonturer och målade med vattenfärg. Hennes människor är fulroliga och uttrycksfulla."Ulla Wentzel/Hervor Svenonius, Värmlands Folkblad

Bästa vänner är den första boken i serien om Slatten och Kakan. Slatten heter egentligen Zlatan, efter fotbollsspelaren, och Kakan heter Juvetsi men kallas Kakan för att hon älskar kakor.

Han gillar mer äventyr. Äventyr i Paradiset är illustrerad av Elin Lindell, som bland annat är känd från Kamratposten. Slatten, Kakan och tjuven är den femte delen i serien om Kakan och Slattens äventyr i Paradiset.

RELATERADE BÖKOR