Mutant: År Noll - Den grå döden

Mutant: År Noll - Den grå döden - Tomas Härenstam, Christian Granath | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Härenstam, Christian Granath
DIMENSIONERA
3,1 MB
FILNAMN
Mutant: År Noll - Den grå döden.pdf
ISBN
5712657160039

BESKRIVNING

Den grå döden är en klassisk äventyrskampanj till rollspelet Mutants första utgåva på 1980-talet. Denna nya och helt omskrivna version av Den grå döden är en hyllning till de gamla äventyren och samtidigt en modern kampanjmodul till Mutant: År Noll och dess expansioner. Den grå döden knyter samman berättelserna i År Noll, Genlab Alfa, Maskinarium och Elysium. Mutanter, djur, robotar och människor måste lägga sina skillnader åt sidan och enas mot ett nytt gemensamt hot i världen efter undergången.

Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Mer information hittar du här. Kampanjmodulen Den grå döden till Mutant: År Noll släpptes idag av Fria Ligan förlag.

Denna nya och helt omskrivna version av Den grå döden är en hyllning till de gamla äventyren och samtidigt en modern kampanjmodul till Mutant: År Noll och dess expansioner. Mutant: År Noll - Den grå döden Tomas Härenstam, Christian Granath Inbunden. 206.

RELATERADE BÖKOR