Kakelugnsmordet

Kakelugnsmordet - Lars Ohlson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Ohlson
DIMENSIONERA
9,92 MB
FILNAMN
Kakelugnsmordet.pdf
ISBN
7865930517204

BESKRIVNING

Den gamle tandläkaren Robert Aspelin levde i skräck för att råka illa ut. Samtidigt var bankjuristen Vilhelm Eriksson besatt av att döda honom, och en dag var Aspelin spårlöst försvunnen.Misstankarna kom med tiden att hopas runt bankjuristen, och när polisen väl grep honom erkände han att han först svindlat den gamle tandläkaren och sedan eldat upp honom i sina kakelugnar.Bankjuristen ville sona sitt brott och ta sitt straff. Men varken polis eller åklagare kunde förmå sig att tro på hans erkännande. I några av kriminalhistoriens mest gastkramande förhör tvingades han därför bevisa sin skuld.Kakelugnsmordet är en thriller ur verkligheten om en mördare och ett offer som på ett kusligt sätt påminde om varandra samtidigt som de var varandras motsatser. I boken lär vi känna dem båda, dels genom ett antal inträngande intervjuer som författaren gjorde med mördaren innan han dog, dels genom offrets efterlämnade dagboksanteckningar.

142,00 kr Frakt per order 59,90 kr . Detta pris gäller för medlemmar.

Detta är berättelsen om vad som gick fel, för dem båda. Lars Ohlson bygger sin historiska kriminalroman på helt nytt material: den hemliga rättspsykiatriska utredning som gjordes på Bankmannen och egna intervjuer med den åldrade mannen. Nyheter Tystnadens torn - en skrämmande och laddad thriller! 27 maj 2020 • Romandebut av Mina och Magnus Dennert.

RELATERADE BÖKOR