Dvärgarnas stad

Dvärgarnas stad - Patrik Bergström | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patrik Bergström
DIMENSIONERA
9,88 MB
FILNAMN
Dvärgarnas stad.pdf
ISBN
3173353468816

BESKRIVNING

Alex och Corinthias äventyr fortsätter. I den tredje boken om den eviga eldens magi beger sig syskonen över hotfulla hav till dvärgarnas rike, djupt ner i underjorden. Där, på en klippavsats, utspelar sig en strid mot avgrundens vidunder. Samtidigt avslöjas fler ledtrådar om Alex och Corinthias märkliga bakgrund.Patrik Bergströms medryckande berättelse om riket Eyrvandir fängslar de unga fantasyfantasterna. Dvärgarnas stad är den tredje delen i bokserien "Den eviga eldens magi" där vi får följa syskonen Alex och Corinthia. Bakom de stämningsfulla och magiska bilderna i bokserien står den amerikanska illustratören Laura Diehl, en av USA:s mest omtyckta fantasykonstnärer.

Draconia (2017) De sju dvärgarnas namn Dick Harrison 22 oktober, 2014. Idag tar jag mig an en sagorelaterad fråga.

Denna vecka är temat böcker för den som gillar … Jag har valt att lista tio mycket bra böcker som riktar sig till barn mellan 9 och 12 år. Dvärgarnas stad. Availability: In stock.

RELATERADE BÖKOR