Bödlarna i Tyburn

Bödlarna i Tyburn - Tony Parsons | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tony Parsons
DIMENSIONERA
3,19 MB
FILNAMN
Bödlarna i Tyburn.pdf
ISBN
6311339720217

BESKRIVNING

En chockerande video sprids på nätet. En man står på en pall med en snara runt halsen, ögonblicket efteråt sparkas stolen undan.Max Wolfe och kollegorna vid Londonpolisen har knappt börjat undersöka fallet innan ytterligare en video av en man med en snara runt halsen sprids på internet den här gången är det live.Vad som verkar vara en grupp självutnämnda rättskipare har tagit lagen i egna händer, för att straffa brottslingar: en man som våldfört sig på unga flickor och en rattfyllerist som kört på och dödat ett barn. Men är de ute efter rättvisa eller bara blod?I sitt farligaste fall hittills tar Max upp jakten på bödlarna, och upptäcker att linjen mellan det goda och det onda, vad som är rätt och fel, inte alltid är så tydlig. Lusten för hämnd verkar dessutom finnas närmare än vad han någonsin kunnat ana. Bödlarna i Tyburn är Tony Parsons tredje bok om kriminalassistent Max Wolfe vid Londonpolisen.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Bödlarna i Tyburn av Tony Parsons (ISBN 9789176296233) hos Adlibris.com.

En man står på en pall med en snara runt halsen, ögonblicket efteråt sparkas stolen undan. Bödlarna i Tyburn är den tredje boken om kriminalinspektör Max Wolfe. Utgivningsdatum: mars 2018.

RELATERADE BÖKOR