Åska på Solsidan

Åska på Solsidan - Petrus Dahlin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petrus Dahlin
DIMENSIONERA
3,61 MB
FILNAMN
Åska på Solsidan.pdf
ISBN
6697233319527

BESKRIVNING

Under en utflykt till Solsidan i Saltsjöbaden kommer en gråtande man fram till Kalle och ber om hjälp. Hans gamla mamma har dött, och nu bråkar han och hans syskon om arvet. Dessutom har massor av värdefulla saker försvunnit från mammans hem. Kalle och Dilsa måste hjälpa till att lösa mysteriet.Kalle Skavank och Dilsa är Stockholms södra förorters i särklass coolaste detektiver och ett oslagbart team när det gäller att lösa svåra fall. Böckerna är lättlästa med många illustrationer av Sofia Falkenhem. Perfekta pusseldeckare för nybörjarläsare och andra som gillar spänning!

Det kan åska vid alla tider på dygnet, men oftast sker det på eftermiddagen och den tidigare delen av kvällen. Förklaringen ligger i hur åska uppstår.

Beställningsvara, 140 kr. Under en utflykt till Solsidan i Saltsjöbaden kommer en gråtande man fram till Kalle och ber om hjälp.

RELATERADE BÖKOR