Passionen

Passionen - Jeanette Winterson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jeanette Winterson
DIMENSIONERA
11,43 MB
FILNAMN
Passionen.pdf
ISBN
6394625429515

BESKRIVNING

Passion förenar dem alla i Wintersons nyutgivna klassiker.Henri tar värvning i Napoleons armé, mannen som ett helt Frankrike älskar, men inser efterhand i egenskap av armékock att generalens hjärta endast bultar snabbare för kyckling. I Venedig, hemligheternas och förklädnadernas stad, föds en båtkarlsdotter för första gången med simfötter, och hennes namn blir Villanelle. I Venedigs kasinon byter hon skepnad, från flicka till pojke till flicka, spelar med sitt hjärta, och förlorar det. När Henris passion för Napoleon efter blodiga, köldbitna fälttåg förvandlas till hat, korsas hans och Villanelles vägar och tillsammans flyr de till Venedigs mörka gränder. I skuggornas stad ska de återfinna Villanelles hjärta… men till vilket pris?I en vindlande, sagolik roman av den oefterhärmliga Jeanette Winterson framträder passionens olika skepnader och former, lika drömska som de är brutala.

Prova utan kostnad i dag. Bagaren Mattias Näsman tog över stenugnsbageriet på Landsvägen 45 i Sundbyberg 2004 som sedan 1929 har försett Sundbyberg med matbröd och finare bakverk. Passionen gör skillnad. På Svedea älskar vi snöskoter.

Tis 24 mar • 2 min 52 sek. Publicerad Tis 24 mar 14:00.

RELATERADE BÖKOR