En framtida hemmafrus bekännelser

En framtida hemmafrus bekännelser - Elin Eldestrand | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Eldestrand
DIMENSIONERA
5,7 MB
FILNAMN
En framtida hemmafrus bekännelser.pdf
ISBN
5025460217689

BESKRIVNING

Charlie växer upp i Luddinge med sin mamma som erbjuder tjänster till män vars pengar behövs, medan Charlie drömmer om en hushållerska och att få gifta sig med Elvis Presley. Sju år gammal ser Charlie en människa dö för första gången och händelsen skrämmer upp henne så pass att hon gömmer undan minnena i flera år. Men en dag hämtar polisen upp hennes mamma ?Det här är en bisarr skröna med liten gnutta allvar. En feelgood när den är som allra bäst. Om Elin EldestrandElin Eldestrand är född och uppvuxen i Ludvika som står som modell för den fiktiva staden Luddinge. En framtida hemmafrus bekännelser är den första delen i en planerad trilogi. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 6 t. 14 min.Uppläsare: Gunilla Leining

Skickas om 2 vardagar. Köp boken En framtida hemmafrus bekännelser av Elin Eldestrand (ISBN 9789176970300) hos Adlibris.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 219 kr.

RELATERADE BÖKOR