Tack och förlåt

Tack och förlåt - Fanny Agazzi | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fanny Agazzi
DIMENSIONERA
8,15 MB
FILNAMN
Tack och förlåt.pdf
ISBN
3153759421163

BESKRIVNING

IBLAND DÖR ENS BÄSTA VÄN helt plötsligt. En vän som varken är sjuk eller gammal. Döden är så nonchalant, livet också? Det bara fortsätter för vissa, fast allt gör ont och hjärtat känns trasigt.Fanny sörjer, men det är så svårt. Det är tröttsamt, ensamt och ilsket att sörja. Och hur kan alla andra vara så levande och lyckliga och gravida när Nabil är död?Tack och förlåt handlar om början och slutet. Den handlar om foster med dåligt lokalsinne, om att bli kär, om att bryta ihop i en gynstol och om att dela den sista snusen med sin allra bästa vän.FANNY AGAZZI (f. 1985) är serietecknare och journalist. Hennes serier har synts i antologier som Kvinnor ritar bara serier om mens och Det grymma svärdet. Tack och förlåt är hennes debutroman.

Vem vet, det kanske blir mer snart än några av er hoppas på. Tack och förlåt för allt, Västmanland.

Det känns inte rätt att introducera avsnittet i den här texten genom att försöka skriva något underhållande. Artisten Laleh hävdar just nu i varenda radiokanal att det enda hon är säker på är "Tack, förlåt". Att medge att man handlat fel och be om ursäkt tyder på en viss mognad, ödmjukhet och kanske storsinthet.

RELATERADE BÖKOR