Stallet på kullen

Stallet på kullen - Reetta Niemelä | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Reetta Niemelä
DIMENSIONERA
12,35 MB
FILNAMN
Stallet på kullen.pdf
ISBN
8924564862835

BESKRIVNING

Iris ska få rida! Hennes högsta dröm ska äntligen bli verklighet. Stallet på kullen har en ponnyklubb, där medlemmarna får lära sig allt som behöver göras i ett stall och att ta hand om hästarna på bästa sätt.Iris blir bästa kompis med den lilla söta ponnyn Stolt, och med syskonen Rina och Rick. Tillsammans med syskonen lär sig Iris att rida, men det är inte så lätt alla gånger när man står på stallplanen och är nervös och det känns som om vilda föl galopperar omkring i magen!Boken är illustrerad med varma och humoristiska bilder och läsarna får tillsammans med Iris lära sig hur man umgås med hästar, hur man sitter på rätt sätt, vad hästar äter, vilken utrustning som finns och hur man sköter en häst.Stallet på kullen är en varmhjärtad berättelse och samtidigt en handbok för små hästvänner och ryttare.Författaren Reeta Niemelä har fått Kaarina Helakisa-priset och illustratören Salla Savolainen Rudolf Koivu-priset. Båda älskar hästar och ridning.

Iris blir bästa kompis med den lilla söta ponnyn Stolt, och med syskonen Rina och Rick. Stallet på kullen har en ponnyklubb, där medlemmarna får lära sig allt som behöver göras i ett stall och att ta hand om hästarna på bästa sätt. Iris blir bästa kompis med den lilla söta ponnyn Stolt, och med syskonen Rina och Rick. Stallet på kullen av Reetta Niemelä Salla Savolainen ( Bok ) Svenska, För barn och unga Iris lär sig rida i en ponnyklubb där hon blir bästa kompis med syskonen Rina och Rick och den lilla ponnyn Stolt. Stallet på kullen har en ponnyklubb, där medlemmarna får lära sig allt som behöver göras i ett stall och att ta hand om hästarna på bästa sätt.

Bjorsbo Forest & Lake Hideaways är öppet April till Oktober. Du kan stödja Stallets webbsändningar & artisterna via Swish: 123 090 77 58 ... Följ med på en resa världen runt! Flyttad.

RELATERADE BÖKOR