Mysrys : novellsamling

Mysrys : novellsamling - Kim M. Kimselius | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kim M. Kimselius
DIMENSIONERA
11,52 MB
FILNAMN
Mysrys : novellsamling.pdf
ISBN
2460826167023

BESKRIVNING

Kryp ned under filten och följ med på en spännande resa genom Kim M. Kimselius noveller. Här möter du både glädje, sorg och berättelser om andar. En bok som både är mysig och ryslig att läsa! Den här boken lämnar inte någon oberörd.Många läsare har fascinerats av Kim M. Kimselius historiska äventyrsböcker. I denna novellsamling kommer du Kim närmare än du har gjort i någon annan av hennes böcker."Känner du mig?" börjar Kim med att fråga. Efter att ha läst denna novellsamling lovar jag dig att du har lärt känna både författaren, hennes flödande berättarglädje och sprudlande livsglädje."En bok som gjord för att avnjutas i soffan med en mysig filt, en varm kopp te och kanske någon att hålla i handen. Känn de kalla kårarna uppför ryggen och släck inte lampan ikväll!" Lektör Ingela Svensson"Vill bara säga, att jag alltså är imponerad av, inte bara dina berättelser som sådana, utan även av ditt mycket flödande och spänstiga språk!" Carsten Palmer SchaleTycker du om att läsa om andar, relationer, sorgearbete och livsglädje passar den här boken dig. Det här är en riktig "Må-Bra-bok"!

Kimselius historiska äventyrsböcker. Mysrys, en spännande novellsamling av Kim M Kimselius Nu är min TJUGOTREDJE bok klar och går iväg till tryckeriet imorgon. Känns helt otroligt att jag har har gett ut FYRA böcker i år.

En bok som både är mysig och ryslig att läsa! Den här boken lämnar inte någon oberörd. Mysrys är författaren Kim Kimselius första novellsamling och gavs ut 2012. [1] Mysrys innehåller noveller om andar, relationer, sorgearbete och livsglädje..

RELATERADE BÖKOR