Mörkt motiv

Mörkt motiv - Louise Penny | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Penny
DIMENSIONERA
11,39 MB
FILNAMN
Mörkt motiv.pdf
ISBN
4122344388206

BESKRIVNING

Vald till en av de 100 bästa deckarna genom tiderna av Lotta Olsson i DN!Vinnare av CWA New Blood Dagger, Arthur Ellis Award och Anthony Award.»Gamache är en fenomenalt komplex och engagerande huvudperson, förutbestämd att bli en av de klassiska deckarkaraktärerna.« | KIRKUS REVIEWSKommissarie Gamache och hans team vid Québec-polisen kallas till Three Pines, en ödsligt belägen by söder om Montréal, för att utreda ett dödsfall. Det är den vänliga gamla damen Jane Neal som verkar ha träffats av en pil på avvägar.Lokalbefolkningen tror att det rör sig om en jaktolycka, eftersom jakt med pil och båge är vanligt i trakten. För vem skulle vilja döda rara Jane Neal även om hon hade sina egenheter? Det har ju alla i bynMen ju mer Gamache nystar i mordet, desto fler hemligheter kommer i dagen, och snart står det klart för honom att det inte alls rör sig om en jaktolycka, utom om något betydligt otäckare.Mörkt motiv är den första boken i serien om Armand Gamache.»Penny vrider till reglerna från deckargenrens guldålder på ett raktigenom modernt sätt.« | LOS ANGELES TIMES»Att jämföra Louise Penny med Agatha Christie är att underskatta henne.« | BOOKLIST

Serien har en stor läsekrets världen över och är flerfaldigt prisbelönt. Mörkt motiv Louise Penny (Pocket) Tipsa en vän 55 kr Antal. Lägg i varukorgen.

# Vald till en av de 100 bästa deckarna genom tiderna av Lotta Olsson i DN! # Vinnare av CWA New Blood Dagger, Arthur Ellis Award & Anthony Award. Mörkt motiv är en deckare, men lika mycket en mysig skildring av bylivet i en ödsligt belägen kanadensisk by. Janes bekantskapskrets är aktiva invånare, och bland hennes närmsta vänner finns det färgstarka paret Olivier och Gabri som både handlar med aktiviteter och driver byns restaurang, ... Mörkt motiv av Louise Penny är en av de mysigaste deckare jag har läst på mycket länge.

RELATERADE BÖKOR