I huvudet på en gammal hagga

I huvudet på en gammal hagga - Cecilia Torudd | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Torudd
DIMENSIONERA
12,81 MB
FILNAMN
I huvudet på en gammal hagga.pdf
ISBN
1488177481508

BESKRIVNING

Ibland är det uppochnervända världen. Snälla mammor blir djuriska råttmördare. Sexioårsgubbar beter sig som tonåringar och tonåringar, å andra sidan, är trötta på livet. Och när man väl har kommit upp i den åldern att man har vant sig av med barn, tvingas man att träda in i en ny föräldraroll att oroa sig för sin gamla mor. Cecilia Torudd filosoferar högst personligt och underhållande om livets våndor och besvär, men också om dess glädjeämnen. Här ryms stort och smått i en salig och härlig blandning. Alla känner vi igen oss i Torudds vardag. Röran i köket på jobbet verkar bekant, även om städningen i kaoset blir en aning brutal. Här avslöjas också olika sätt att tvätta trädgårdsmöblerna på och hur man kan gå till väga när man får oväntat och ovälkommet besök genom fönstret. I huvudet på en hagga är Cecilia Torudds andra bok med samlade texter. Boken är rikt illustrerad med författarens egna bilder.

Finns som e-bok. Ibland är det uppochnervända världen.

Sexioårsgubbar beter sig som tonåringar och tonåringar, å andra ... I huvet på en gammal gubbe är en svensk, huvudsakligen animerad film från 1968, med manus av Tage Danielsson och Hans Alfredson.De animerade sekvenserna regisserades av Per Åhlin, medan Tage Danielsson svarade för regin för den otecknade ramberättelsen. Huvudfiguren Johans drömmar, tankar och fantasier framställs alla i animationer; av filmens 77 minuter är 50 helt animerade, vilket ... I huvudet på en sur gammal gubbe Fokusera på vad församlingen skall komma ihåg.

RELATERADE BÖKOR