Alvernas rike

Alvernas rike - Patrik Bergström | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patrik Bergström
DIMENSIONERA
6,55 MB
FILNAMN
Alvernas rike.pdf
ISBN
5688461491765

BESKRIVNING

Alex och Corinthia reser vidare mot Alvernas rike för att lära känna sin farmor Ymbla - eldmästare hos skogsalverna. Men Alvernas rike är hotat och källdiamanten försvagad. När en gigantisk drake närmar sig i fjärran inser Alex och Corinthia att det är Grimaug - draken som dödade deras far. Alvernas rike är den fjärde boken i Patrik Bergströms fantasyserie Den eviga eldens magi."Det är en spännande och farlig läsning. Det går inte att slå ihop boken och lägga den ifrån sig utan man måste läsa den i sin helhet på en gång." Jenny, Jennys bokstavliga vardag

När en gigantisk drake närmar sig i fjärran inser Alex och Corinthia att det är Grimaug - draken som dödade deras far.Alvernas rike är den fjärde boken i Patrik Bergströms fantasyserie Den eviga eldens magi. 2013-dec-11 - Alvernas rike / Patrik Bergström.....Den eviga eldens magi, fyra. Alex och Corinthia vill lära känna sin farmor Ymbla som är skogsalvernas eldmästare.

Men Alvernas rike är hotat och källdiamanten försvagad. När en gigantisk drake närmar sig i fjärran inser Alex och Corinthia att det är Grimaug - draken som dödade deras far.

RELATERADE BÖKOR