Wonder Woman Antologi

Wonder Woman Antologi Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,41 MB
FILNAMN
Wonder Woman Antologi.pdf
ISBN
2728633966725

BESKRIVNING

När prinsessan Diana skapades av lera gav gudarna henne otroliga krafter, så att hon kan försvara de svaga och förtryckta, samt vara fredens budbärare som representant för amasonernas hemliga ö, Themiscyra, i "Patriarkatets värld". Som Wonder Woman är hon vacker som Aphrodite, klok som Athena, stark som Hercules och snabb som Mercury. I Wonder Woman Antologi följer vi med på hennes äventyr från tidigt 1940-tal, under andra världskriget, fram till modern tid med spännande serier av Brian Azzarello, Cliff Chiang, George Pérez, Gene Colan, Ross Andru, John Byrne, Mike Deodato, Yanick Paquette, Phil Jimenez och Greg Rucka.

Som Wonder Woman Men Wonder Woman utövar rättvisa utan att vare sig offra sig själv eller bli till ett aggressivt monster, säger Charlotte Tate. Men hon menar inte att superhjältinnan för den delen skulle vara mer godhjärtad än sina manliga hjältekollegor.

Information om våra kakor. Jag förstår Wonder Woman antologi (2018) - visa katalogvärde och omslag till serietidningar och album - visa katalogvärde och omslag till serietidningar och album Seriesams Guide Alla serier i Sverige.

RELATERADE BÖKOR