På spång över det som varit : diktsamling

På spång över det som varit : diktsamling - Björner Torsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björner Torsson
DIMENSIONERA
10,69 MB
FILNAMN
På spång över det som varit : diktsamling.pdf
ISBN
6088264369592

BESKRIVNING

Flykten uppfyller världen.Men mot fallet står trotset. Ordningen i minsta fnas.Med utgångspunkt i en av författarskapets urscener – pojken, vännen som drunknade – växer Björner Torssons nya diktsamling ut till ett minnesarbete som bryts mot en våldsam samtid. Dikten bjuder med sin rörliga detaljrikedom ett slags motstånd mot tidens sönderfall men är samtidigt ett med flykten som skapar världen.

Diktsamlingen recenseras idag i Dagens Nyheters e-utgåva av Mats O Svensson. Redaktören tar sig friheten att hämta och att citera ett och annat ur recensionen. På spång över det som varit : Diktsamling av Björner Torsson inbunden, 2017, Svenska, ISBN 9789100173319.

Författaren skuggar privatdetektiv Ture Sventon i öknen, längs rader av vattrad sand. ...

RELATERADE BÖKOR