Hon som kom före

Hon som kom före - J. P. Delaney | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
J. P. Delaney
DIMENSIONERA
8,58 MB
FILNAMN
Hon som kom före.pdf
ISBN
9967489363385

BESKRIVNING

Efter att Jane fvarit med om en personlig tragedi behöver hon sätta livet på paus. När hennes mäklare berättar att den unge excentriske stjärnarkitekten Edward Monkford söker en ny hyresgäst till ett av sina och stadens mest spektakulära hus känner hon sig oväntat tilltalad av tanken. I den högteknologiska och avskalade villan ska hon finna ro. Men drömhuset visar sig snarare bli något av en mardröm.     Vem var Emma, den unga kvinnan som hyrde huset innan Jane, och som ska ha dött efter att ha fallit nedför stentrappan till andra våningen? Finns det inte väl många kusliga likheter mellan Emmas liv och Janes? Och stämmer det att Emma inte är den enda som  råkat illa ut i huset?Hon som kom före är en psykologiskt högspänd spänningsroman om två kvinnor vars öden obönhörligt cirklar mot samma mörka punkt. J.P. Delaney har skrivit en driven och överraskande berättelse som utmanar läsaren att själv svara på de allt mer oroväckande frågor som Jane och Emma konfronteras med när de flyttar in i Edward Monkfords olycksbringande villa.

Vi får följa både Emma och Jane, växelvis, och deras berättelser blir så lika att de nästan flyter ihop. Hon som kom före började dyka upp här och där på Instagram och på bloggar. När jag läste om boken insåg jag att det var en bok helt i min smak.

Efter att Jane fvarit med om en personlig tragedi behöver hon ... Hon som kom före är en psykologiskt högspänd spänningsroman om två kvinnor vars öden obönhörligt cirklar mot samma mörka punkt. J.P.

RELATERADE BÖKOR