Hemliga Klubben. Fallet med den skumma sabotören

Hemliga Klubben. Fallet med den skumma sabotören - Susanne MacFie | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne MacFie
DIMENSIONERA
12,5 MB
FILNAMN
Hemliga Klubben. Fallet med den skumma sabotören.pdf
ISBN
4414615821648

BESKRIVNING

Moa och Måns, deckarduon med sitt hemliga och kluriga skriftspråk, får fullt upp att göra när någon plötsligt börjar sabotera filmvisningarna på Sagabiografen. Nu gäller det för dem att lösa fallet utan att avslöja Hemliga Klubben.Moa och Måns är på premiären av nya storfilmen "Brottet på bron". Förväntansfulla sitter de och väntar på vad som verkar vara årets film. Men när filmen startar är det fel film som kommer upp på bioduken. Biografägaren Bio-Bo är förtvivlad. Det är inte första gången det händer och om det fortsätter kan det bli slutet för biografen. Det får inte ske! Vem vill sabotera för biografen? Och varför? Moa och Måns inser genast att Hemliga Klubben fått ett nytt fall att lösa. Dags för Fallet med den skumma sabotören!Hemliga Klubben är en serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för alla bokslukare och alla som gillar mysterier!Moas och Måns hemliga skriftspråk gör boken extra rolig och spännande och läsaren blir på köpet riktigt slipad i alfabetet!

i serien: 10 Språk: Svenska Utgivningsdatum: nov 2013 Antal sidor: 110 sidor Bandtyp: Kartonnage ISBN: 9789187217135 Tionde delen i Hemliga Klubben- en serie spännande och kluriga pusseldeckare, perfekta för ... Pris: 109 kr. Kartonnage, 2013.

Önskas även böcker i bokserien, se paketartikel ISBN 9789187217708.Separata böcker kan köpas på ISBN 9789187217135.. PRODUKTINFORMATION:: Susanne Maria MacFie, född 20 september 1966 i Göteborg och uppvuxen i Alingsås, är en svensk barn- och ungdomsboksförfattare.

RELATERADE BÖKOR