Din tur, Adrian

Din tur, Adrian - Helena Öberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Öberg
DIMENSIONERA
11,8 MB
FILNAMN
Din tur, Adrian.pdf
ISBN
3387010410165

BESKRIVNING

Nominerad till Augustpriset 2015 i barn- och ungdomskategorinNästan varje dag går 10-årige Adrian till skolan med en klump av oro i magen. Där känner han sig ensam och annorlunda. Och i klassrummet, då läraren ber Adrian läsa högt inför de andra barnen, känns det som om tiden stannar ... För att stå ut drömmer Adrian sig långt bort. I fantasin uppträder han på cirkus och klarar vilka akrobatiska luftkonster som helst. Publiken applåderar! Men det är först då Adrian möter den jättelika varghunden Heidi, som allt börjar förändras på riktigt. En dag finns hon bara där, följer honom skugglikt på väg hem efter ännu en svår dag i skolan. är en stark 64-sidig bildberättelse om utsatthet, svårfångade stavelser, undflyende textrader och förväntningar svåra att leva upp till. Men det är också en skildring av fantasins kraft att förändra och innerlig vänskap. Boken om Adrian är skapad i nära samarbete mellan författaren Helena Öberg och bildberättaren Kristin Lidström. Helena Öberg har tidigare skrivit ett flertal uppmärksammade kapitelböcker för barn t.ex. , ­ och . Hon har också undervisat i kreativt skrivande på Berghs School of Communications och Forsbergs. Kristin Lidström avslutade sin utbildning på hdk 2010 och har därefter snabbt etablerat sig som en av de mest innovativa, yngre illustratörena/grafisk formgivarna i Sverige. Hon mottog Kyckling­stipendiet 2013 och nominerades 2014 till både Svenska Designpriset och Kolla.

Boken ges ut av Mirando Bok. Emelie Ljungberg 10 år, 9 år, Augustpriset, Bilderböcker, Böcker som behövs, Illustratörer Dela detta: Emelie Ljungberg Lämna en kommentar . Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

Du hittar också andra böcker av författaren Helena Öberg. Helena Öberg och Kristin Lidström är aktuella med bildromanen "Kattvinden" (Mirando2018). Den tidigare boken "Din tur, Adrian", nominerades till Augustpriset 2015, Nils Holgersson plaketten 2016, Bologna Ragazzi Award for Disabilities 2016 och White Raven 2016.

RELATERADE BÖKOR