Upp och hoppa, Hunden Rund!

Upp och hoppa, Hunden Rund! - Annika Henning | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Henning
DIMENSIONERA
10,29 MB
FILNAMN
Upp och hoppa, Hunden Rund!.pdf
ISBN
3647628038497

BESKRIVNING

Hunden Rund är pigg idag! Tillsammans med kompisen Ruffa kan han hoppa och rulla och dansa och smyga och göra kullerbyttor en mängd olika saker, tills allt det pigga tar slut och det är dags att vila.En bok för pigga barn som tycker om att läsa och att skutta!

Finns i lager, 100 kr. Hunden Rund är pigg idag! Tillsammans med kompisen Ruffa kan han hoppa och rulla och dansa och smyga och göra kullerbyttor en mängd olika saker, tills allt det pigga tar slut och det är dags att vila. Kursen grundar sig på cirkelträningskonceptet som ger roliga och varierande övningar för kondition, styrka, spänst och koordination, för både hund och människa.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hunden Rund är pigg idag! Tillsammans med kompisen Ruffa kan han hoppa och rulla och dansa och smyga och göra kullerbyttor en mängd olika saker, tills allt det pigga tar slut och det är dags att vila.

RELATERADE BÖKOR