Sånt är livet

Sånt är livet - Rosa Liksom | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rosa Liksom
DIMENSIONERA
7,35 MB
FILNAMN
Sånt är livet.pdf
ISBN
3479601231933

BESKRIVNING

Med Sånt är livet är Rosa Liksom tillbaka i kortprosan, en form som hon behärskar till fullo. Alkoholism, arbetslöshet, depression, utanförskap, destruktiva relationer, passion, nyfamiljer, riksdagsengagemang, jaktupplevelser vid ryska gränsen, reflektioner kring Breivik, är bara några av ingredienserna som ingår i Liksoms burleska dekokt. Liksom berättelsen om kvinnan som i reality-tevens tidsålder planerar sitt och alla tiders bröllop i tre års tid, men glömmer att det behövs en brudgum.Med berättelser som sträcker sig från dagens Helsingfors till nordligaste Finland är Rosa Liksoms nya bok ett lysande tidsdokument, med insikter som inte har något bäst före- datum.

Skickas inom 2-3 vardagar. Köp boken Sånt är livet av William Kowalski (ISBN 9789187221019) hos Adlibris.

Rolig, galen, personlig & lärorik podd. Maila frågor till [email protected] ... Den man förlorar, vinner en annan Så håll i vännen som du har kär Han om våren, som en vårvind Min kärlek fick han och allt han tog Men så kom hösten, åhå den kärlek, han svor var evig, bara dog Sånt är livet, sånt är livet Så mycket falskhet bor det här Den man förlorar, vinner en annan Så håll i vännen som du har kär Han fick en annan, jag har sett dem.

RELATERADE BÖKOR