Märta och sagohästarna

Märta och sagohästarna - Erika Eklund Wilson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erika Eklund Wilson
DIMENSIONERA
6,31 MB
FILNAMN
Märta och sagohästarna.pdf
ISBN
5765624817324

BESKRIVNING

Det är många hästar på Märtas ridskola, men de är inte precis några sagohästar. Tänk om där fanns hästar med vingar på ryggen eller horn i pannan? Eller med åtta ben? Men hur skulle det bli om fantasihästarna var med på ridlektionerna?Välkommen till ett nytt lättläst och underhållande äventyr för såväl hästbitna som hästrädda läsare. "Hästar" är en humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet. Läs också de nio första delarna i serien "Hästar": Märta börjar rida, Märta galopperar, Märta på hopptävling, Märta rider vilse, Märtas hästbok, Märta och silverhästen, Märtas hästsommar och Märta och stallkompisarna och Märta på ridläger.

LibraryThing is a cataloging and social networking site for booklovers. Lisätietoja Märta och sagohästarna. Aiheeseen liittyvää tietoa.

Osta kirja Märta och sagohästarna Erika Eklund Wilson (ISBN 9789163882968) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen toimitus yli 16,90 euron tilauksiin. March 16, 2015.

RELATERADE BÖKOR