Sängkammartjuven

Sängkammartjuven - Cecilia Gyllenhammar | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Gyllenhammar
DIMENSIONERA
5,18 MB
FILNAMN
Sängkammartjuven.pdf
ISBN
1484340541354

BESKRIVNING

"20 sidor in i boken kunde jag knappt andas! Jag var helt tagen." Magnus Utvik"Det var länge sedan jag läste så närgångna, engagerande, stundtals ångestskapande personskildringar berättade på ett då lättsamt sätt." Jan-Olov Andersson, Aftonbladet"En väldigt bra bok... väldigt välskriven och läsvärd och ibland gör det ont också." Steffo Törnquist, NyhetsmorgonDen tredje fristående delen om Suss liv, en kvinna som fortfarande är lika sammansatt, lika stark och sårbar som i de båda första böckerna, En spricka i kristallen och Stäpplöperskan, men som har lärt sig att hon kan resa sig och sätta hårt mot hårt när det gäller.Huvudpersonen Suss har levt som singel sedan hennes äktenskap med Marcus slutade i skilsmässa och nu saknar hon en man. En nära förtrogen att älska, samtala och dela allt med istället för de lösa förbindelser som krogsvängarna erbjuder och som börjat äckla henne mer och mer. Så dyker Patrik upp i hennes liv. Han är svaret på allt hon önskat sig. Han är etablerad poet, fri, attraktiv, han förstår att uppskatta hennes texter, han är självsäker och han vill ingenting hellre än att ha just henne. Väldigt snart blir han mittpunkten i hennes liv och de tillbringar all sin tid tillsammans. De älskar, skrattar, reser, skriver, läser varandras texter, diskuterar och njuter av livet. Tills en dag då allt ställs på ända.OM FÖRFATTAREN:Cecilia Gyllenhammar, f d von Krusenstjerna, är bosatt i Stockholm men uppvuxen i Göteborg. Sängkammartjuven är hennes tredje roman. Den första kom 2004, En spricka i kristallen (som också blev tv-serie), handlade om Suss uppgörelse med sina föräldrar, och den andra 2012, Stäpplöperskan, om det smärtsamma uppbrottet från hennes barns far, mannen som hon planerat att åldras tillsammans med. Vid sidan av sitt författarskap studerar Cecilia Gyllenhammar Asyl och migration i praktiken vid Röda Korsets Folkhögskola i Skärholmen.

Cecilia Gyllenhammar sparkade ut tjuven och skrev romanen "Sängkammartjuven" som är baserad på relationen. - Det är polisanmält men han lever utomlands.

93 Produktionsår. 1959 Biopremiär i Sverige. Sängkammartjuven är hennes tredje roman.

RELATERADE BÖKOR