En stjärna över Betlehem

En stjärna över Betlehem - Agatha Christie Mallowan | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agatha Christie Mallowan
DIMENSIONERA
9,73 MB
FILNAMN
En stjärna över Betlehem.pdf
ISBN
1964487079605

BESKRIVNING

Med samlingen »Star over Bethlehem« visade deckardrottningen Agatha Christie att hennes repertoarvar bredare än vad många anat. I denna utgåvapresenteras i nyöversättning ett urval av henneslegender och poem med kristen anknytning.Agatha Christies känsla för eleganta och överraskande vändningar förenas i dessa berättelser med en språklig tonträff som ger full rättvisa åt julhelgens mysterier ochevangeliets glädje.Legenderna har översatts av Margareta Murray-Nyman och poemen av Bertil Murray. Till var och en av texterna har fogats silhuetter klippta av syster Carin Arnell OSB.Klassiska detektivromaner och figurer som Hercule Poirot och miss Marple har gjort Agatha Christie(1890–1976) till en av alla tiders mest lästa och älskade författare. I denna volym, ursprungligen publicerad 1965 under namnet Agatha ChristieMallowan, presenteras mer okända sidor av hennes sinnrika författarskap.

10-12-2019. Bli först med att recensera denna produkt.

115,00 kr-Quantity + Lägg till i kundvagn. Snabba leveranser; Personlig service; Sedan 1954; Dela: Created with sketchtool.

RELATERADE BÖKOR