En perfekt julafton

En perfekt julafton - Josefin Schygge | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Josefin Schygge
DIMENSIONERA
4,34 MB
FILNAMN
En perfekt julafton.pdf
ISBN
6905394301226

BESKRIVNING

Najib har flytt från Kabul till Sverige. Ensam. Nu firar han jul i Sverige för första gången. Han firar med sin extrafamilj och det känns både fint och svårt. Under granen ligger massor av paket. Men det Najib önskar sig ryms väl inte under ett träd? Alla har köpt presenter, men det han önskar sig mest är att få kontakt med sin familj. Och det lyckas han få under kvällen genom att Daniel har fått tag i ett korrekt telefonnummer till dem. Det betyder allt för både honom och hans föräldrar. Detta är ett aktuellt och viktigt ämne för all nyanlända i Sverige, men även för oss andra. När det kommer till kritan är alla ägodelar inget värda. Människor är viktigare. Nu kan du köpa Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Men det Najib önskar sig ryms väl inte under ett träd? Alla har köpt presenter, men det han önskar sig mest är att få kontakt med sin familj. Jag hade verkligen en perfekt julafton igår. Vaknade först här hemma, så förberedde en liten julstrumpa till mamma & Viggo, dukade fram frukost och satte på julkalendern.

RELATERADE BÖKOR