Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar

Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar - Audrey Carlan | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Audrey Carlan
DIMENSIONERA
5,47 MB
FILNAMN
Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar.pdf
ISBN
8139654415540

BESKRIVNING

Parker Ellis har hittat sin nisch. Med hela världen som arbetsfält är han framgångsrik coach endast åt kvinnor. Sitt mångmiljonföretag driver han med sina två bästa vänner, och tillsammans bildar de en perfekt treenighet: "Dream Maker", "Love Maker" och "Money Maker". De skakar fram den specifika hjälp deras välbeställda kvinnliga klienter behöver när det gäller frågor om: kärlek, livsstil och karriär.I den första delen får vi följa trion i tre olika storstäder: Paris, New York och Köpenhamn. Där möter de en smärtsamt blyg kvinna som precis har ärvt en position som vd på ett parfymföretag, en skådespelerska som behöver hitta tillbaka till sitt självförtroende på scenen och en partyprinsessa som det danska kungahuset behöver hjälp att få bukt med. Parker och hans vänner är beredda att gå långt för att deras klienter ska bli nöjda.Under äventyrets gång möter också Parker, mannen med hög IQ och ännu högre libido, den enda kvinnan i världen som kan få honom att börja fundera på att hålla sig till en säng.

Los Angeles, Dream Maker. Rio de Janeiro och Dream Maker.

1001+ Övningar Svenska - Luxemburg. Lärandets grunder : teorier och perspektiv. Dream Maker : Paris, New York, Köpenhamn - uppfyller dina drömmar.

RELATERADE BÖKOR